OM GO VEGO!

 

GOVEGO.DK er Danmarks nye 100% PLANTEBASERET WEBSHOP! Med over 500 produkter har vi samlet et stort og ikke mindst superlækkert sortiment, så der er noget til enhver smag. Alle vores produkter er 100% plantebaserede og heraf er størstedelen også økologiske. GOVEGO.DK er for alle og enhver – om du lever 100% plantebaseret, eller du blot ønsker at skære ned på dit forbrug af animalske varer!

Vores mål med GOVEGO.DK er at skabe et online supermarked, hvor du kan finde alt det du skal bruge for at leve efter de plantebaserede principper, og der er derfor i udsigterne til nye og spændende produktkategorier. Vi vil gøre det let for os danskere at leve plantebaseret. Hvorfor skulle vi danskere ikke nyde ligeså godt at det store udvalg af lækre planteprodukter som vores naboer i Tyskland, Sverige og Norge har gjort i flere år? Hos GO VEGO synes vi at det er på tide!

Vi har allerede over 500 forskellige produkter på lager, og planen er at fordoble det antal inden længe – så er der et produkt, som vi skal have på det danske marked, så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@govego.dk.

Tak fordi du læste med, og har du nogle spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 42 71 70 06 eller på mail info@govego.dk.

Følg os på diverse medier for nyheder, kampagner og mange flere spændende ting!

Ha’ det fantastisk!

Med venlig hilsen

Mathias Christensen stifter af GO VEGO!
… storforbruger af Violife Pizza Mozzarella
… og iChoc Hvid Nougat Crisp!