Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke finder svaret på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os HER.

 

Ordrer på beløb over 600 kroner er fragtfri hos GO VEGO. Ved ordrer under 600 kroner vil der blive pålagt et fragtgebyr på 59 kroner ved valg af afhentningssted, eller 69 kroner ved valg af privatpakke med omdeling.

Ja, det er muligt at sende gaver fra GO VEGO. Vælg de produkter du ønsker at give i gave og tilføj dem til din kurv. Hvis du ønsker at vi pakker gaven ind for dig, skal du ved check ud vælge “Send som gave”. Vi tager et gebyr på 10,- for gaveindpakning. Såfremt du i samme ordre bestiller produkter, der ikke skal indgå i gaven, skal du give os besked i feltet “ordre bemærkninger”. Kølevarer kan IKKE sendes som gave.

Du har 4 valgmuligheder. Du kan vælge hvilken dag du vil have leveret dine varer hvis i morgen ikke lige passer ind. Hvis du ikke er hjemme så kan du med flexlevering vælge hvor budet må stille din pakke f.eks. Ved garagen (Vælger du med omdeling skal der vælges hvor pakken må stilles, budet tager ikke pakken med retur). Du har også mulighed for at få din pakke sendt direkte til pakkeboks/pakkeshop. Så kan du hente din pakke efter arbejde eller når du har tid (Hvis der bestilles kølevarer råder vi dig til at afhente pakken samme dag som den bliver leveret i pakkeshoppen, vi kan garantere at kølevarerne holder sig køligt i op til 36 timer). Du kan også vælge at få leveret pakken til din arbejdsplads, ved at vælge og udfylde “en anden leveringsadresse end faktureringsadresse”.

Hvis din pakke ikke er nået frem skal du kontakte Post Nord som kan hjælpe dig (Du skal have dit pakkenr. klar inden du ringer). Er pakken registeret som afleveret ved døren som flexlevering, er din pakke højst sandsynligt blevet fjernet af en anden person. Hvis du ikke mener din pakke vil kunne stå i fred i din opgang eller ved dit hus, opfordrer vi derfor til at få pakken leveret på en dag du er hjemme, eller på arbejdspladsen eller direkte til pakkeboks/pakkeshop – da tyveri desværre nogle gange sker, heldigvis meget sjældent. Vi forbeholder os retten til ikke at tilbagebetale det beløb du har miste ved tyveriet, og du skal i dette tilfælde selv anmelde tyveriet.

Vi går rigtig meget op i at passe på vores miljø hos GO VEGO, derfor forsøger vi hele tiden at optimere vores emballage forbrug, samt hvilken slags emballage vi bruger. Vi har nedenstående guidelines vi følger i hverdagen:

  • Der bruges minimal emballage hver gang det er muligt
  • Der bruges genanvendelig emballage
  • Der bruges emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage
  • Der bruges den mindst mulige papkasse
  • Der bruges miljøvenligt kassefyld til at udfylde papkassen med
  • Vi genbruger vores leverandørs papkasser, samt kassefyld

Alt afhængig af ordrevolumen, sender vi enten varerne i en flamingokasse med dybfrosne vandflasker (kan drikkes) eller i specielt fremstillet køleposer med dybfrosne vandflasker (kan drikkes). Tørvarer og kølevarer kan sagtens bestilles i samme ordre, vi pakker det forsvarligt og sender det afsted i den rette emballage løsning.